​No ens conformem amb oferir-te un aborrit fil musical. A Can 60 vivim i sentim la música i volem que tu la gaudeixis amb nosaltres. Per això ens comprometem amb la música en directe i oferim concerts gratuïts dos dijous al mes. Mentres veiem desaparèixer escenaris arreu de Barcelona nosaltres anem contra corrent i mantenim un compromís amb la cultura musical de la nostra ciutat. Descubreix-la! Et presentem alguns dels nostres col·laboradors habituals i alguns dels artistes que acostumen a visitar-nos...

CONCERTS I DJ'S​

NopronosticDj

Melòman i lligat a la musica des dels 14 anys, les seves sessions van carregades del millor indie, alternative rock, pop, britpop, electro rock, indietronic, garatge, post rock i tota la musica moderna de qualitat independent, nacional i internacional. Resident desde fa 1 any tots els dissabtes a Can60, i a qualsevol festa/local on es vulgui la seva presència musical.

Depueblo Dj

Punxadiscs amateur des de l'any 2000 i boig de la música ha portat la seva maleta de discs allà on l'han cridat ja siguin locals privats, festes particulars o festes majors. Actualment i des de ja fa 2 anys és resident els divendres a Can60.
Estil musical:
Rock&Roll i Pop Rock 50's-90', Reggae, Ska,Hardrock //// Minimal, Electro-minimal, Break Beats, Indie dance, Nu disco.

Des de la productora Músiques d'Artesania, ens arriba aquest Dj que incorpora improvisacions en directe amb la seva guitarra. Del funk més cool al rock desgarrador ple de birra i distorsió!

Alguns dels artistes que ens visiten...

Vinguin amb la formació que vinguin, ja que ens solen sorprendre, el que és segur és que no pararem de riure, saltar i beure amb aquest professionals de l'escenari. Una garantia d'emocions molt intenses i d'una nit que no oblidaràs!!​

Més de 2000 concerts per tota Espanya avalen a aquest polifacètic artista que fa del monòleg musical un event digne d'estudi. Humor dens i crític sobre versions de temes mítics i temes originals que et converteixen en còmplice irreverent des del primer acord! Un privilegi que no us podeu perdre!

Un duet de pura energia. Músics consagrats a bandes con la Always Drinking Marching Band o La Fundación Tony Manero, ens ofereixen bases originals sobre les que deixen anar tot el seu repertori de trucs de màgia amb els seus instruments. Talent i energia a parts iguals!

Horari d' apertura

Dilluns: 8:00h - 23:30h
Dimarts: 8:00 - 23:30h
Dimecres: 8:00 - 23:30h
Dijous: 8:00 - 23:30h
Divendres: 12:00h - 2:30h
Dissabte: 12:00h - 2:30h
Diumenge: Tancat
Ens trobaràs a...

Carrer de Marià Maspons, 4,

08402 Granollers, Barcelona

 can60menjars@gmail.com

Telèfon: 938795620

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now